Θεατρικά και μουσικά σχήματα της πόλης στηρίζουν την 14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

  Το δικό τους δυναμικό «παρών» στην 14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, που οργανώνει, από 18 έως 21 Σεπτέμβρη 2014, η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής), αναμένεται να δώσουν πολλά θεατρικά και μουσικά σχήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

 Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει θερμά για τη συμμετοχή τους και, για άλλη μια φορά, επισημαίνει πως είναι πάντα «ανοιχτή» σε προτάσεις φορέων, Συλλόγων και λοιπών καλλιτεχνικών σχημάτων, αφού μέσα από τη συνεργασία και την ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

 Πιο αναλυτικά, στη φετινή διοργάνωση λαμβάνουν μέρος οι εξής :

> Το Θεατρικό Εργαστήριο Καρδίτσας «τέχνης παίδευσις» που θα παρουσιάσει δύο δρώμενα :

α) τη θεατρική παράσταση : ΟΔΟΣ ΠΑΓΩΝΙΩΝ 2014

β) το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά δημοτικού σχολείου με τίτλο : «… με μια βαλίτσα αρώματα, χρώματα και γεύσεις της φύσης. Ελάτε να ταξιδεύσουμε, παίζοντας θέατρο, στο παρελθόν και το μέλλον !!! Γεμίζουμε την βαλίτσα μας με τους θησαυρούς φύσης και ξεκινάμε»

     > την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση – Θεατρικό Εργαστήρι ΡΟΔΑ που θα παρουσιάσει ένα «Εκπαιδευτικό δράμα βασισμένο στην Φρουτοπία»

> τις Παιδικές Βιβλιοθήκες Δήμου Καρδίτσας και τους συνεργάτες (Θανάση Κουρόγλου, Κωνσταντίνα Βλαχούτα, Ασπασία Ζάχου, Χριστίνα Βήτα) για την εκδήλωση με θέμα : «Η ιστορία του νερού» (Παρουσίαση, Πειράματα, Κατασκευές, Θεατρικό παιχνίδι)

> το Πολυφωνικό σχήμα του Λαογραφικού και Μουσικοχορευτικού Συλλόγου «Θεσσαλικό Χοροστάσι»

> το ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ μουσικό σχήμα των Φάνη και Ντίνου Οικονόμου

> τους Γιώργο Κουτή και Νίκο Μανούκα

> το συγκρότημα  STARmata Band

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων της 14ης Οικολογικής Γιορτής θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στα πλαίσια συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Ευχαριστούμε επίσης τον Θωμά Λατίνο (σχεδιαστή) για την δημιουργία της αφίσας της 14ης Οικολογικής Γιορτής.

Την κ. Παναγιώτα Καβράκη (σχεδιάστρια) από την ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. που εδώ και τρία χρόνια βοηθάει στο σχεδιασμό του προγράμματος της Οικολογικής Γιορτής.

Εδώ να σημειωθεί ότι στην έντυπη έκδοση του προγράμματος, από λάθος των μελών της Επιτροπής, τροποποιήθηκαν στοιχεία της αφίσας και συμπεριλήφθηκαν στο πρόγραμμα.

Ακόμη, ευχαριστούμε τους φορείς, Συλλόγους, σχολεία, υπηρεσίες, αλλά και πρόσωπα που συμμετέχουν στις φετινές παράλληλες εκδηλώσεις της 14ης Οικολογικής Γιορτής.

 

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (η 14η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας εντάσσεται στο νέο θεσμό του ΥΠΑΑΤ «Θεσμοφόρια 2014), Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, Δήμος Καρδίτσας, Europe Direct Καρδίτσας της ΑΝΚΑ ΑΕ, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών-Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας, Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ΔΗΜΗΤΡΑ Καρδίτσας, Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

Δήμος Καρδίτσας

ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ Α.Ε. Καρδίτσας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΥΤΣΙΛΗΣ  (Αλουμινοκατασκευές - σιδηροκατασκευές

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

EMELLAS – «Η τεχνολογία των ενεργών μικροοργανισμών»

ΣΙΔΕΡΑ – ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ Αθανάσιος Τσιαμαντάς και Σία Ο.Ε

Συνεταιριστική Ελαιοχρωματιστών – Σκούρας Βασίλης