ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

13 εκθέτες συμμετέχουν στην Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και Οικολογικών Δραστηριοτήτων που λειτουργεί στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς, στα πλαίσια της 5ης Εαρινής Γιορτής της Φύσης.  

Η μεγάλη αυτή Γιορτή, που έχει εξελιχθεί σε ένα νέο θεσμό για την πόλη μας και όχι μόνον, οργανώνεται από την ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής) και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, τον Δήμο Καρδίτσας, το Τμήμα Europe Direct της ΑΝ.ΚΑ. Α.Ε. και άλλους τοπικούς φορείς.

ΟΙ ΕΚΘΕΤΕΣ

 Πιο αναλυτικά, οι εκθέτες που συμμετέχουν στην 5η Εαρινή Γιορτή της Φύσης είναι οι εξής :

1) ΟΙΚΟΠΑΛ από Τρίκαλα (τραχανάς, πλιγούρι, άλευρα, μπισκότα)

2) ZAHOLY από Πύργο Κορινθίας (λάδι, ξύδι, πετιμέζι, λεμόνια)

3) «ΥΑΣ» - Ειρήνη Σιαμπαλιώτη από Αθήνα (χειροποίητα ξύλινα παραδοσιακά παιχνίδια  και χρηστικά αντικείμενα ζωγραφισμένα στο χέρι)

4) Κτήματα Μοσχούτα από Αιδηψό (παστέλια σύκου, σύκα, συκομπουκιές, κυδωνόπαστο, ελιές, πάστα ελιάς, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες)

5) Βιολογικό Κτήμα Οικογένειας Λαμπρόπουλου από Πύργο Ηλείας (ελαιόλαδο, αποξηραμένα σύκα, τομάτα λιαστή, βαλσάμικο, λεμόνια, πορτοκάλια)

6) Depy ΄s art από Καρδίτσα (χειροποίητα είδη δώρου)

7) Σιαμπαλιώτη Ελένη από Καρδίτσα (χειροποίητα δεντράκια)

8) AROMAFARMS από Ηλεία (αρωματικά φυτά και αιθέρια έλαια)

9) Χίλια Κλήματα – Μικροοινοποίηση Καραθάνου από Καρδίτσα (κρασιά)

10) Αγρόκτημα Βασιλάκου από Καρδίτσα (βότανα αποξηραμένα και βότανα σε γλάστρες, βιβλία, φυτό ντομάτας, πιπεριάς, μελιτζάνας κλπ. σφουγγαράκια λούφας - κολοκύθι, δωρεάν διανομή ντόπιων σπόρων)

11) Μ ΕΛΛΗ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ από Καρδίτσα (ποικιλίες αλατιού, βότανα, μέλι)

12) ΗΛΙΟΓΕΝΝΗΜΑ από Καρδίτσα (βιολογικά προϊόντα ντομάτας, χυμός ντομάτας, πελτές ντομάτας, μαγειρεμένη σάλτσα με βασιλικό, πιπεριά κ.α., κέτσαπ)

13) Soula ΄ s Art  - Χρυσούλα Αρβανιτάκου από Καρδίτσα (χειροποίητα πλεκτά και κοσμήματα κ.α.)