ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή εκθετών στην 20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας από 14 έως 17 Σεπτέμβρη 2023

20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας από 14 έως 17 Σεπτέμβρη 2023

 

Η ΟικόΣφαιρα με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας, Δήμο Καρδίτσας, Αναπτυξιακή Καρδίτσας ΑΕ, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφορίας Μουζακίου Καρδίτσας, Περιβαλλοντική Αναπτυξιακή Δυτ. Θεσσαλίας (ΠΑΔΥΘ), Ένωση Αγραφιώτικων Χωριών Καρδίτσας και Ευρυτανίας, Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας, Αθλητικό και Φυσιολατρικό Όμιλο Καρδίτσας (ΑΦΟΚ), Σύλλογο Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας κ.ά. το 4ήμερο από 14 μέχρι 17 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιεί στην Καρδίτσα, την 20η Πανελλήνια Οικολογική Γιορτή η οποία ξεκίνησε το έτος 2001 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και περιλαμβάνει:

  • Πανελλαδική εκθεσιακή αγορά πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και χειροτεχνίας και έκθεση περιβαλλοντικών και οικολογικών δραστηριοτήτων.
  • Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
  • Παράλληλες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες-συζητήσεις και εργαστήρια, στο χώρο της έκθεσης, καλλιτεχνικά και οικολογικά δρώμενα, εκδηλώσεις για τα παιδιά και άλλα.

 

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:

Α.Παραγωγοί βιολογικών προϊόντων (β.π.) φυτικής και ζωικής παραγωγής, καθώς και μεταποιητές και τυποποιητές β.π., που οπωσδήποτε ελέγχονται και πιστοποιούνται από κάποιο νόμιμο και αναγνωρισμένο οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων

Β. Περιβαλλοντικές οργανώσεις, οργανισμοί ελέγχου και πιστοποίησης, β.π. καταστήματα βιολογικών προϊόντων, φορείς που σχετίζονται με τη βιολογική παραγωγή και προστασία περιβάλλοντος, καθώς και κάθε άλλη σχετική δραστηριότητα που εμπίπτει στους σκοπούς της Οικολογικής Γιορτής.

Γ. Χειροτέχνες με οικολογικά είδη χειροτεχνίας.

Οι σχετιζόμενοι με την εμπορία βιολογικών προϊόντων, που δεν είναι οι ίδιοι παραγωγοί, θα μπορούν να εκθέτουν προϊόντα τους αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝ στο χώρο της εκθεσιακής αγοράς. Θα μπορούν όμως να παρέχουν από τα περίπτερά τους, πληροφορίες στους επισκέπτες της έκθεσης και θα έχουν τη δυνατότητα να διαφημίζουν τα προϊόντα τους και να κλείνουν ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Μέσα στους επί μέρους σκοπούς της 20ης Οικολογικής Γιορτής είναι:

  1. Η ενημέρωση και πληροφόρηση της κοινωνίας του Ν. Καρδίτσας, της ευρύτερης περιοχής, αλλά και ολόκληρης της χώρας, γύρω από περιβαλλοντικά θέματα και βιολογικά προϊόντα.
  2. Η κατάθεση μιας άλλης πρότασης, ενός εναλλακτικού τρόπου παραγωγής, προς τους αγρότες και τους καταναλωτές.
  3. Να συναντηθούν βιοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα, να γνωριστούν, να συζητήσουν για τα προβλήματα της βιολογικής καλλιέργειας και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις και εμπειρίες σχετικά με την εμπορία και διακίνηση βιολογικών προϊόντων, αλλά και γενικότερων οικολογικών θεμάτων.
  4. Να συναντηθούν παραγωγοί και έμποροι βιολογικών προϊόντων, από όλη την Ελλάδα, να γνωριστούν και να κλείσουν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες.

 

Αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι η φετινή γιορτή είναι αφιερωμένη στη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης 14-9-23 και ώρα 6 μ.μ., ανοίγει τις πύλες της η 20η Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Βιολογικών Προϊόντων, Χειροτεχνίας και άλλων οικολογικών δραστηριοτήτων, ενώ θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σχετική με το θέμα στο οποίο είναι αφιερωμένη η οικολογική γιορτή την Κυριακή 10 Σεπτέμβρη 2023.

Ώρες λειτουργίας της Εκθεσιακής Αγοράς:

  • Πέμπτη 18:00 – 23:00
  • Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 10.00 - 14.30 και 17.30 - 22.30.

Κατά τη διάρκεια της εκθεσιακής αγοράς επιτρέπονται πωλήσεις των εκτεθειμένων προϊόντων, μόνο από παραγωγούς και χειροτέχνες.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

  • Το χρηματικό ποσό συμμετοχής στην έκθεση, για κάθε περίπτερο και για όλες τις ημέρες, είναι συμβολικό: Οι βιοκαλλιεργητές και οι χειροτέχνες πληρώνουν 80 €, ενώ όλοι οι άλλοι εκθέτες,100 €. Περισσότερα από δύο περίπτερα, ανά εκθέτη δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθούν. Λόγω του περιορισμένου αριθμού περιπτέρων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης – δήλωσης συμμετοχής.
  • Κάθε περίπτερο έχει διαστάσεις 2,5Χ2,5Χ2,5 μέτρα, έχει ηλεκτροφωτισμό και παρέχει ασφάλεια από καιρικές συνθήκες. Κατά τη νύχτα τα περίπτερα κλείνουν από όλες τις πλευρές και υπάρχει αστυνόμευση.
  • Ο χώρος πραγματοποίησης της εκθεσιακής αγοράς, όπως και κάθε χρόνο, είναι το Άλσος Παυσίλυπου Καρδίτσας , που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
  • Στείλτε μας την ακριβή επωνυμία - τίτλο της επιχείρησής σας, με την οποία θα παρουσιαστείτε στην έκθεση, για να ετοιμάσουμε την επιγραφή, που θα αναρτηθεί στο περίπτερό σας.
  • Στην αίτηση – δήλωση συμμετοχής (την οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και από την ιστοσελίδα μας) δηλώνετε τα πιστοποιημένα προϊόντα, για τα οποία είστε σχεδόν σίγουροι ότι θα εκθέσετε την εποχή εκείνη.
  • Επειδή ο αριθμός των περιπτέρων είναι περιορισμένος, επειδή το χρηματικό ποσό που ορίσαμε ως δικαίωμα συμμετοχής στην έκθεση είναι μικρό και επειδή λόγω οικονομικής κρίσης τα οικονομικά της οργανωτικής επιτροπής, κάθε χρόνο στενεύουν, θέτουμε, όπως κάθε χρόνο, ως όρο συμμετοχής την προκαταβολή του αντίστοιχου ποσού. Έτσι, προκαταβάλλετε το αντίστοιχο ποσό, στον παρακάτω Τραπεζικό Λογαριασμό της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR70 0171 2440 0062 4414 1335 683 και μαζί με την αίτηση στέλνετε και την απόδειξη κατάθεσης των χρημάτων, που θα σας δώσει η Τράπεζα.
  • Στην περίπτωση που δεν είστε σε θέση να μας πληροφορήσετε από τώρα με βεβαιότητα για την συμμετοχή σας, θεωρούμε ότι ένα τηλεφώνημά σας, που θα γνωστοποιούσε τις προθέσεις σας, για ενδεχόμενη συμμετοχή σας, θα μας ήταν πολύ χρήσιμο στον προγραμματισμό μας.

Το έντυπο της αίτησης, μπορείτε να το κατεβάσετε κι από την ιστοσελίδα μας εδώ .

Συμπληρώστε το και στείλτε το, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή ταχυδρομικά (Ταχ. δ/νση: ΚΥΠΕΑ Δημοτική Αγορά Οδός Διάκου κατάστημα Ι-5, TK 43132), το συντομότερο δυνατό, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης του ποσού. Οι παραγωγοί βιολογικών προϊόντων (β.π.), φυτικής και ζωικής παραγωγής, καθώς και οι μεταποιητές και τυποποιητές β.π. οφείλουν να επισυνάψουν και τη βεβαίωση πιστοποίησης, για τα προϊόντα που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να εκθέσουν κατά τη διάρκεια της 20ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας. Η βεβαίωση αυτή αποτελεί όρο συμμετοχής και χωρίς αυτή δεν θα γίνονται δεκτοί. Επιμένουμε σε αυτό διότι κάθε χρόνο, οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα περίπτερα της έκθεσης, θέτουν όλο και πιο επιτακτικά το ζήτημα πιστοποίηση.

Γι’ αυτό: Εκτός από το αντίγραφο πιστοποίησης, που θα μας στείλετε μαζί με την αίτηση και την απόδειξη καταβολής του χρηματικού ποσού, ερχόμενοι στην Καρδίτσα, θα έχετε μαζί σας και ένα ακόμη, προκειμένου να το τοποθετήσουμε σε ειδικό ταμπλό, στον πάγκο σας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο παραπάνω πνεύμα ζητάμε επί πλέον στοιχεία για τους βιοκαλλιεργητές τα οποία αναφέρονται σε επισυναπτόμενο έγγραφο το οποίο οφείλει να συμπληρώσει κάθε βιοκαλλιεργητής και θα το αποστείλει μαζί με την αίτηση. Και αυτό αποτελεί όρο συμμετοχής στην γιορτή μας.

 

Για τους χειροτέχνες: Ο αριθμός συμμετοχής των χειροτεχνών είναι περιορισμένος. Διαβάστε το σχετικό έντυπο που ακολουθεί, με τους όρους συμμετοχής σας. Παρακαλούμε να μας στείλετε, ΠΡΩΤΑ μια πλήρη περιγραφή των πρώτων υλών που χρησιμοποιείτε στις δημιουργίες σας. Στη συνέχεια και εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις, και αφού λάβετε την έγκριση θα ενημερωθείτε, οπότε θα μας στείλετε την αίτηση και την απόδειξη πληρωμής.

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής χειροτεχνών στην 20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

 

Η εποχή μας και αυτά που ζούμε επιβάλλουν την εντιμότητα και τη συνέπεια, εάν θέλουμε να κρατήσουμε τον οικολογικό χαρακτήρα της Οικολογικής Γιορτής και στον τομέα των χειροτεχνών. Γι αυτό, έχουμε θεσπίσει τους παρακάτω κανόνες δημιουργίας και παραγωγής οικολογικών χειροτεχνημάτων:

  1. Επιτρεπόμενες πρώτες φυσικές ύλες είναι υλικά φιλικά προς εμάς και το περιβάλλον: ξύλο, πέτρα, ασήμι, φυσικός πηλός, γυαλί, αγνό κερί μέλισσας, πορσελάνη, μαλλί, φελτ, σπόροι, δέρμα, χαρτί, υφάσματα (βαμβάκι, λινό, μεταξωτό, λινάτσα, μάλλινο), κλωστές και νήματα (βαμβακερά, μάλλινα, μεταξωτά).
  2. Τα μη επιτρεπόμενα υλικά είναι: καρκινογόνες ή ύποπτες ουσίες και υλικά (συνδετικά υλικά: γράνες που σκουριάζουν, στοπάκια από αλπακά, κλεισίματα και βάσεις δαχτυλιδιών με νικέλιο, χάντρες πλαστικές, πολυμερικές ή βαμμένες με καρκινογόνα χρώματα, βαφτισμένες ημιπολύτιμες ή άλλα τύπου faux και γενικά άλλα ευτελή υλικά). Πηλός με τοξικές προσμίξεις ή πολυμερικός, κεριά με πλαστικό φυτίλι, χημικές βαφές, σμάλτα. Έτοιμα, βιομηχανικά κοσμήματα, κινεζικής προέλευσης. Όλα αυτά δεν συνάδουν με το οικολογικό πνεύμα της έκθεσης.
  3. Τα εκθέματα πρέπει να βασίζονται σε ήπιες μεθόδους επεξεργασίας, οικολογικές, παραδοσιακές, εναλλακτικές και τεχνικά μέσα, με πολύ μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στη δημιουργία, από τον ίδιο τον καλλιτέχνη.
  4. Το χειροποίητο είναι μοναδικό, φυσικό και γνήσιο. Έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα και πρωτοτυπία. Πρέπει να χαρακτηρίζεται από φαντασία. Να έχει απασχολήσει το δημιουργό του για μεγάλο χρονικό διάστημα, να έχει φτιαχτεί με αφοσίωση και ξεχωριστά υλικά και, κυρίως να εμπεριέχει κάτι από την ψυχή, το πνεύμα και τις εμπειρίες του δημιουργού του. Να έχει μια συναισθηματική βαρύτητα σαν αντικείμενο, ιδιαίτερα όταν συγκρίνεται με το προϊόν μιας μηχανής. Αποκλείουμε τα τυποποιημένα βιομηχανικά προϊόντα και υποστηρίζουμε την αξία και τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας, μέσα από μια σύζευξη του παραδοσιακού και του σύγχρονου οικολογικού τρόπου ζωής.
  5. Δεν μπορείς να μιλήσεις για χειροτεχνία και να μην αναφέρεις τη λαϊκή παράδοση και τέχνη, γιατί αυτή είναι ουσιαστική χειροτεχνία. Επιλογές υπάρχουν πολλές: πλέξιμο με βελονάκι ή βελόνες για τη δημιουργία κοσμημάτων έως και ρούχων, κουβέρτες ή χρηστικά αντικείμενα, συμπίληση της τσόχας (κοσμήματα, τσάντες, καπέλα, τσουράπια φτιαγμένα με την τεχνική του φελτ, από 100% μαλλί), κέντημα με βαμβακερές κλωστές ή και ανακυκλωμένες, το υφαντό, η τέχνη της ζωγραφικής πάνω σε επιφάνειες και η σύνθεση υλικών σε καμβά, γλυπτική σε ξύλο (κουτάλι, πιρούνια, γαβάθες), δημιουργίες από ρετάλια υφασμάτων με χρήση ραπτικής μηχανής, τα οποία σχετίζονται με τη μεταποίηση.

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής σας, ως χειροτέχνες, παρακαλούμε να μας επισυνάπτεται και μια περιγραφή πρώτων υλών που χρησιμοποιείτε, μεθόδων επεξεργασίας τους, καθώς και κάποιες φωτογραφίες με τα δείγματα της δουλειάς σας. Στο χώρο της έκθεσης θα γίνει ένας ακόμα έλεγχος των εκθεμάτων για να διαπιστωθεί εκ νέου, ότι οι δημιουργίες σας πληρούν τους παραπάνω κανόνες και προϋποθέσεις.

Αγαπητοί χειροτέχνες σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στις απαιτήσεις μιας οικολογικής γιορτής που σέβεται τον θεσμό, τους επισκέπτες και εσάς, τους εκθέτες

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ

Στα πλαίσια της επιδιωκόμενης κάθε φορά αναβάθμισης της Οικολογικής μας Γιορτής και προκειμένου να κρατάμε σε ένα σοβαρό επίπεδο την ποιότητά της, επιβάλλεται να σεβόμαστε και να τηρούμε το πρόγραμμα. Γι’ αυτό:

  1. Δεν είναι σωστό οι εκθέτες να έρχονται σύμφωνα με τις ανάγκες τους, τις οποίες σεβόμαστε, αλλά σύμφωνα με το πρόγραμμα. Η άφιξη και η εγκατάσταση - τακτοποίηση των εκθετών να γίνεται μέχρι την ώρα 6η απογευματινή της Πέμπτης 14-9-23 ή στην ανάγκη έως την 10η πρωινή της Παρασκευής 20-9-19. Παρακαλείστε, να μη σταθμεύετε εντός του άλσους, διότι αυτό αποτελεί παράβαση και ενδεχομένως να δεχθείτε κλήση από την τροχαία. Υπάρχει ειδικός χώρος δωρεάν στάθμευσης στον προαύλιο χώρο του νέου Δημαρχείου Καρδίτσας δίπλα από το Παυσίλυπο (πρ. 1ο Λύκειο). Οι εκθέτες ας έχουν υπόψη τους ότι το απόγευμα της Πέμπτης υπάρχει η μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών.
  2. Σωστό είναι οι εκθέτες να παραμένουν στα περίπτερά τους, όλες τις ημέρες και ώρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που σημαίνει ότι το άνοιγμα και κλείσιμο των περιπτέρων τους θα γίνεται τις προβλεπόμενες από το πρόγραμμα ώρες.
  3. Δεν είναι σωστό να αναχωρούν οι εκθέτες όποτε αυτοί κρίνουν, εκτός και αν υπάρχει έκτακτος και εξαιρετικά σοβαρός λόγος, οπότε σε μια τέτοια περίπτωση, η πρόθεση αναχώρησης είναι χρήσιμο να ανακοινώνεται στην οργανωτική επιτροπή. Για τους λόγους που παραπάνω αναφέραμε θεωρούμε, ότι τουλάχιστο μέχρι την 9η βραδινή της Κυριακής 22-9-19 πρέπει όλοι να βρισκόμαστε στα περίπτερα, καθότι υπάρχει ακόμη σημαντικός αριθμός επισκεπτών.

Οι επισκέπτες που μας τιμούν με την παρουσία τους και, που αρκετοί από αυτούς έρχονται από μακρινές αποστάσεις, εκτός νομού Καρδίτσας, με το δίκαιο τους απαιτούν να βρουν και να δουν αυτό που προβάλλουμε και διαφημίζουμε, για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνουμε.

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ Η ΕΣΤΩ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ: Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η στάση και η συμπεριφορά μας κάτι που αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Γι’ αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οφείλουμε να είμαστε υποδειγματικοί, με τη συμπεριφορά μας. Στους επισκέπτες μας καλό είναι, και στο βαθμό που μπορούμε, να πληροφορούμε και να εξηγούμε τι είναι βιολογική γεωργία, ποια η σημασία και η ωφελιμότητα των βιολογικών προϊόντων για την υγεία του καταναλωτή και το περιβάλλον, σε σχέση με τα συμβατικά, ποια είναι τα περιβαλλοντικά προβλήματα που μας απασχολούν σήμερα και τι μπορεί να κάνει – πως μπορεί να συνεισφέρει ο κάθε πολίτης για τα ζητήματα αυτά. Ακόμη, αναχωρώντας και αφήνοντας τα περίπτερα και τον εκθεσιακό χώρο θα πρέπει να τον παραδίνουμε καθαρό, επιβεβαιώνοντας έτσι την οικολογική μας ταυτότητα.

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ: Επειδή την παρούσα πρόσκληση την αποστείλαμε σε συγκεκριμένο αριθμό ενδιαφερομένων, παρακαλούμε θερμά και εφόσον σας είναι δυνατό, μόλις την πάρετε στα χέρια σας ή όσοι την διαβάσετε στην ιστοσελίδα μας, να τη γνωστοποιήσετε και σε άλλους γνωστούς σας και φίλους, που ενδεχομένως να ενδιαφέρονται για κάποια από τις δραστηριότητες της Οικολογικής Γιορτής. Μια τέτοια ενέργεια εκ μέρους σας, θα τη θεωρούσαμε μεγάλη συνεισφορά στην υπόθεση της οικολογικής ιδέας.

«ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ»: Όσοι από τους ενδιαφερόμενους επιθυμούν να «συγκατοικήσουν», δηλαδή να είναι δίπλα - δίπλα τα περίπτερά τους παρακαλούνται να το δηλώσουν από τώρα στην αίτησή τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ: Τα χρήματα που προκαταβάλλετε δεν επιστρέφονται παρά μόνο στην περίπτωση που βρεθεί αντικαταστάτης, για το περίπτερο που δεσμεύσατε. Επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εφόσον μας γνωστοποιήσετε πολύ νωρίς την πρόθεσή σας, για ακύρωση της συμμετοχής σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Αν έχετε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), γράψτε το ευανάγνωστα , στην ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ συμμετοχής. Διευκολύνει και εσάς και εμάς, για γρήγορη και εύκολη επικοινωνία. Εάν δεν έχετε, παρακαλέστε και ζητήστε το από κάποιο γνωστό σας και γράψτε το στη αίτηση ή στείλτε το, το συντομότερο μόλις το εξασφαλίστε. Σε αυτή την περίπτωση, γράψτε δίπλα ότι είναι φιλικό για να σημειώνουμε και εμείς, ανάλογα κατά την αποστολή μηνύματος. Επίσης, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, σταθερό ή κινητό.

 

Διαμονή – Φιλοξενία εκθετών

Για φέτος δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε ξενώνες με συμβολικό αντίτιμο για τη διαμονή σας. Η μεσημεριανή σας ξεκούραση θα μπορούσε να γίνει μέσα στο πάρκο του Παυσιλύπου εφόσον υπάρχει καλοκαιρία.

Το μεσημέρι της Κυριακής θα παρατεθεί το καθιερωμένο γεύμα εργασίας.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το κλείσιμο δωματίων στα παρακάτω ξενοδοχεία καλό είναι να γίνει μέχρι τέλος Ιούλη γιατί το μήνα Σεπτέμβρη υπάρχει δυσχέρεια στα ΣαββατοΚύριακα, λόγω ζήτησης για γάμους και άλλες εκδηλώσεις.

Για τους εκθέτες και τους επισκέπτες, που θα ήθελαν να διαμείνουν σε ξενοδοχείο, παραθέτουμε τις προσφορές που μας έκαναν τρία ξενοδοχεία της Καρδίτσας. Έτσι εάν κλείσετε δωμάτιο σε ένα από τα παρακάτω ξενοδοχεία να αναφέρετε ότι είστε εκθέτης ή επισκέπτης και να ζητήστε την ειδική τιμή που συμφωνήθηκε για την Οικολογική Γιορτή.

 

Ξενοδοχείο ΑΣΤΡΟ οδός Ιεζεκιήλ τηλ. 2441023552

Μονόκλινο δωμάτιο: 40,00 € Δίκλινο δωμάτιο: 55,99 €

 

Ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ τηλ. 2441071923 τιμές με φόρο 1,5 €/ημέρα και πρωϊνό:

Μονοκλινο δωματιο: 50 € Δίκλινο δωμάτιο: 60 Τρίκλινο δωμάτιο: 70

 

Ξενοδοχείο ΑΥΡΑ οδός Καραϊσκάκη 38, τηλ. 2441021523:

Μονόκλινο δωμάτιο: 35,00 € Δίκλινο δωμάτιο: 50 € Τρίκλινο 60 €.

Ξενοδοχείο ΑΡΝΗ οδός Καραϊσκάκη 4 τηλ 2441022161:

Μονόκλινο 58 € δίκλινο 74 € (με πρωϊνό).

Για την Οργανωτική Επιτροπή

 

Η πρόεδρος

 

 

Ο συντονιστής

 

 

Λία Ρογκανάκη

Σωκράτης Βασιλάκος

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης

Γραμματέας ΟικόΣφαιρας